Hyvästi, maailmancup. Italia voitti Urugayn

Voitettuaan (odottamattomasti) Englannin 2-1 ja hävinneensä (jopa täällä odottamatta) Costa Ricaa vastaan ​​0-1, ottelu Urugaya vastaan ​​näki monet italialaiset liimattuina näytöille hengästyneenä.

Tappio, joka Azzurrillemme vastaa MM -kisasta poistumista suurella katkeruudella suussa, etenkin sen jälkeen, kun on näytetty paljon parempi joukkue karsinnoissa.

Natal -stadionilla nähtiin kaksi odotettua vähemmän aggressiivista joukkuetta, kun on olemassa vaara jatkaa MM -kisoissa, ainakin ensimmäisellä puoliajalla. vastustajille. Noin 21. minuutilla Balotelli saa keltaisen kortin, mikä olisi estänyt hänen osallistumisensa seuraavaan otteluun.
Ensimmäinen puoliaika, joka päättyy 0-0, mutta hyvin jaettu maajoukkue kentällä ja hyvä sanamuoto, vaikka ajoittain hieman likainen.
Toisen puoliajan ensimmäiset 10 minuuttia näkevät hyvin vähän, kunnes Marchisio kärsii virheellisestä (tai ehkä liioitelusta?) Punaisesta kortista, joka pakottaa hänet ulos väitetystä virheestä ei. 17 Uruguayssa (Godìn) ja joka velvoittaa maajoukkueemme kentällä olemaan vain 10 pelaajaa.
70. minuutilla Prandelli tekee muutoksen ja päästää Cassanon sisään Immobilen sijasta, mikä jättää hänelle toisen mahdollisen muutoksen Azzurriin.
Uruguay tekee maalin 80. minuutilla kulmapotkun ansiosta, jonka Godìn tekee olkapäältä.

Näin päättyy 1-0, Italian kilpailu maailmancupista, jossa on niin paljon katkeruutta, monia voittoja ja monia voittoja ja suuri pettymys kaikille Azzurri-faneille.

Katso myös

Tragus -lävistys: Kuinka tuskallista voi olla trendikkäimpiä korvan lävistyksiä

Lävistysnimet: vartalon koristamisen aakkoset

Tatuointi korvan taakse: uusi viettelevä ase?

Mitä nyt tapahtuu? Kun kaikki tämän ryhmän ottelut on ohi, kaikki neljännesvälierissä luokitellut joukkueet kohtaavat ja kohtaavat toisensa. Esimerkiksi: D -luokan toinen luokitus, pelataan C -ryhmän ensimmäistä luokittelijaa vastaan, ja ensimmäinen H -luokan luokittelija törmää toisen ryhmän G luokitukseen. Vaikea? Kyllä, ehkä hieman, varsinkin niille, jotka eivät pureskele jalkapalloa hyvin, mutta vakuutamme teille, että se on vähemmän monimutkaista kuin miltä se näyttää. Kutsumme sinut lohduttamaan katselemalla joitain vuoden 2014 maailmancupin seksikkäimpiä jalkapalloilijoita.