Saksa voittaa vuoden 2014 maailmancupin

Tämä on tämän vuoden 2014 maailmancupin loppu, jossa joukkueet tulivat ulos päänsä nostettuna, toiset (mukaan lukien Italia) hännät jalkojensa välissä.

Ja Saksa voittaa näiden maailmanmestaruuskilpailujen näyttäessään joukkueen enemmän kuin tämän otsikon huipulla ja maalivahdin Neuerin, joka osoittautui yhdeksi koko turnauksen parhaista. Brasilia, neljäs luokiteltu ja voitettu välierissä, 7-1, Joachim Löwin joukkue voi laulaa voittoa ja juhlia. Viimeksi Saksa nosti cupin vuonna 1990 Argentiinaa vastaan. Tämä on heille neljäs voitto MM -kisoissa 8 finaalin jälkeen.

Ensimmäinen puoliaika päättyi 0-0, mutta Messi etsi jatkuvasti ovea Argentiinaansa, tehty maali (jälleen Argentiinasta), mutta pois pelistä ja kapea pako Boatengin ansiosta. Kaksi minuuttia loukkaantumisaikaa Saksa näyttää muuttuvan aggressiivisemmaksi pallon hallussapidosta huolimatta.

Toisella puoliajalla nähtiin pari hyvää menetettyä tilaisuutta sekä Argentiinalle että Saksalle. Molemmilla joukkueilla oli kuitenkin erinomainen pallonhallinta, laadukas sanamuoto ja erittäin mielenkiintoinen peli, mikä teki tästä viimeisestä ottelusta pelin, joka jätti katsojat häpeään. hengitys ja se meni suoraan jatkoajalle, joka näki kaksi väsynyttä joukkuetta, jotka jopa ensimmäisen puoliajan lopussa päättyvät ilman mitään.
Toisella jatkoajalla Saksa siirtyi johtoon 112. minuutilla Götzen ansiosta upealla pelillä kuin todellinen mestari. Ottelu, joka näytti loputtomalta, mutta joka todella näytti kaksi joukkuetta, jotka osoittivat, miksi he ansaitsivat päästä finaaliin.

Näin päättyy vuoden 2014 maailmancup, jossa joukkue, joka on osoittanut kaiken taitonsa, peli ottelun jälkeen. Voimme vain toivoa, että se kostaa vuonna 2018 Venäjällä.